ROCKWOOL Firesafe Insulation - Blue-collar worker / Timelønnet - uopfordret ansøgning – Doense fabrikken

Blue-collar worker / Timelønnet - uopfordret ansøgning – Doense fabrikken

Brænder du for at arbejde med produktion, lager eller vedligehold hos verdens største producent af stenuld, og ønsker du en hverdag med udfordringer i en dynamisk virksomhed med et super godt sammenhold, og har vi ikke allerede et opslag med ”din” stilling i oversigten, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her.

Ved at sende din ansøgning her bliver du optaget i vores emnebank. Vi kontakter dig, såfremt der kommer en jobmulighed, der matcher din profil.

 

Vil du være med til at tage stilling?
I Rockwool Gruppen nøjes vi ikke med at håbe på, at verdens klimasituation nok skal blive bedre. Vi arbejder for sagen og er stolte over at være én af Danmarks mest CO2-besparende virksomheder. Vi udvikler hver dag avancerede teknologiske løsninger, og isoleret set kommer dit arbejdsliv til at dreje sig om maksimal udnyttelse af energi. Du er med til at skabe en grønnere verden, så du kan være sikker på en meningsfyldt og udfordrende karriere i en international virksomhed.

 
Ansøgningsfrist: 31-12-2019  
Arbejdssted: Denmark

 

 
ROCKWOOL Firesafe Building Insulation is part of the ROCKWOOL Group and is offering advanced insulation systems for buildings.