ROCKWOOL Firesafe Insulation - Process Operators for 3rd Team Shift - ROCKWOOL at Kolding

Process Operators for 3rd Team Shift - ROCKWOOL at Kolding

ROCKWOOL i Vamdrup ved Kolding søger en medarbejder til vores 3- holdsskift.  

Skift kører i rul, således 1 uge på daghold, 1 uge på nathold og herefter 1 uge på aftenhold. I løbet af en 3 ugers periode sparer man 15 timer op til afspadsering på andet tidspunkt.

Tiltrædelse hurtigst muligt.  

Vi søger en medarbejder, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet, og at du har en god teknisk forståelse. Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal være i stand til at tage fat, når det brænder på. Ærlighed, pålidelighed og stabilitet er egenskaber, som vi lægger stor vægt på.  

I dette job lægger vi vægt på, at du kan bevare overblikket og at du forstår at kommunikere på en positiv måde med dine øvrige kollegaer på holdet, således  holdet er i stand til fortsat at leve op til virksomhedens krav omkring høj produktivitet.

Din tekniske forståelse og dine menneskekundskaber skal være medvirkende til, at du positivt bidrager til, at holdet fortsætter sin rejse frem mod at blive endnu mere selvkørende.

Vi ønsker: At dine dansk- og matematikkundskaber svarer til min. 9. kl. niveau. Erfaring indenfor anden produktionsvirksomhed er også en fordel.  Og har du uddannelse som procesoperatør eller lignende er det en fordel.

Hvis du tidligere har arbejdet med LEAN - principper er det absolut en fordel.

Vi tilbyder: En spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL. Arbejdet vil bestå af betjening af maskiner i processen ved fremstilling af ROCKWOOL, herunder pc-styret teknologi. Sidst men ikke mindst tilbyder vi en flok gode kolleger, som tager godt imod dig.

For at søge jobbet skal du hente stillingsannoncen på vores hjemmeside. - Nederst i den annonce er et link til en rekrutteringportal, som du skal benytte. Kan kun benyttes af PC, ikke af Ipad eller telefon.

Kørekort:

B(Almindelig bil), Truck(Truckcertifikat),

Der er 1 ledig stilling

 
Arbejdssted: Denmark

 

 
ROCKWOOL Firesafe Building Insulation is part of the ROCKWOOL Group and is offering advanced insulation systems for buildings.