ROCKWOOL A/S - Employee for cleaning team

Employee for cleaning team

Medarbejder til rensehold søges

til ROCKWOOL i Ø. Doense. Da en medarbejder har søgt over i anden funktion, søger vi i den forbindelse en medarbejder til vores rensehold (både weekend og/eller hverdage).

Vi søger:

En medarbejder til rens af vores to produktionslinjer, samt til at deltage i vores opmuring af lining-ovne. Medarbejderen refererer til produktionsmester Vagn Pedersen. Der vil blive lagt stor vægt på flexibilitet i forhold til arbejdstider, at man kan arbejde selvstændigt og indgå i et samarbejde med resten af holdet. Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal være i stand til at tage fat, når det brænder på. Ærlighed, pålidelighed, stabilitet og et godt humør er egenskaber, som vi lægger stor vægt på.

Vi ønsker:

Gode kundskaber i dansk, engelsk og matematik, og gerne erfaring fra lign. job.

Vi tilbyder:

En spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du kan være med til at sætte præg på dagligdagen. Og ikke mindst tilbyder vi en flok gode kolleger, som tager godt imod dig.

Ansøgning: Send os din ansøgning snarest muligt via linket.

Du er velkommen til at kontakte Vagn Pedersen for evt. yderligere oplysninger på tlf. 46 55 94 49.

 

 

 
Jobtype: Fast  
Arbejdstid: Heltid  
Ansøgningsfrist: 16-12-2018  
Arbejdssted: Denmark

 

 
ROCKWOOL Firesafe Building Insulation is part of the ROCKWOOL Group and is offering advanced insulation systems for buildings.